Bu kitabın afişlerini ilk olarak yürürken duvarda gördüm. Başlığı ve kapak tasarımını çok beğendim. Daha sonra kitapçıda çok okunanlar listesinde görünce de hemen aldım.
Yazarı Kinsun. Yabancı biri olduğunu düşünmüştüm. Ancak okudukça yazarın yabancı değil, bu ismi kullanan bir Türk olduğunu keşfettim. Yazarın kim olduğunu tam olarak bilmemek beni çok rahatsız etti. Sonra şunu fark ettim ki, meğerse ben her okuduğum kitapta yazarı da araştırıyor, okuyor ve bir takım çıkarımlar yapıyormuşum. Bunun eksikliğini hissettim. Hatta internette de Kinsun adını aradım ama tam olarak kişiye ulaşamadım. Bazı tahminler yürütsem de emin olamadım. Bu merakım hala da devam ediyor. Siz takipçilerimiz arasında bilen varsa beni bu dertten kurtarsın🤦♀️
🌵 Kitabı kolay ve anlaşılır buldum. Araştırmalar basit bir dille güzelce örneklendirilmiş. Bazılarını daha önce çok duymuştum. O yüzden atladım.
🌵İçerikte bazı surelere yer verilmiş. Dini referanslar olmasını şaşırtıcı buldum.
🌵Kaynakça verilmiş ancak metinde bu kaynakça ile ilişkilendirilmiş numaralandırma yok. Bu da bağlantı kurmam zorlaştırdı.
🌵🌵Kitabın en çok arka kapağa da taşınmış bölümünü beğendim ve etkilendim.
"Her şeyin bir zamanı var ve her şeyin bir nedeni...
Sen de tam olman gereken yerdesin. Kalpten istediğin şeye ulaşmak için, zihninden geçenleri değil, tam da ihtiyacın olan deneyimleri yaşayacaksın.
#Sakinol . Geç kalmadın. Erken de değil. Kaç yaşında olduğunun bir önemi yok... Kimlerden ileri ya da geri olduğunun da...
Kaç yaşında hissettiğinin, kendini nerede görmek istediğinin ve şu an nerede olduğunun farkında olman mühim...
Yaşaman gerekeni yaşıyorsun sadece. Ne bir eksik ne bir fazla... Bil ki #kusursuz bir düzen var senden gayrı.
İlmi ve iradesi dışında yaprağın bile kıpırdamadığı bir #yaratan var, hatırla.
Beklentilerinin farkında ol ve onları minnetle değiştirmeyi öğren. Kanaat etmeyi ve şükretmeyi unutma. O vakit göreceksin ki mucizenin kendisisin aslında.
Sizin bu kitap hakkındaki yorumlarınızı merakla bekliyorum.
Comments